Allesvoorjekantoor.nlVerlichting

Direct bestellen

De juiste Verlichting

Een naar behoefte in te stellen verlichting van je thuiswerkplek zorgt voor optimale ergonomische omstandigheden en welzijn, maar ook voor meer werkplezier en een hogere productiviteit . Bij een thuiskantoor komt er meestal minder verlichting vanaf het plafond dan wat je op kantoor gewend bent en dan is een goede bureaulamp een goede investering om thuis goed en gezond te werken

LED-verlichting

Wij adviseren om LED-verlichting te nemen voor je nieuwe bureaulamp. LED-lampen verbruiken minder energie en gaan langer mee en zijn daarom duurzamer. Met een levensduur van meer dan 20.000 uur hoef je gemiddeld genomen pas na 10 jaar de lamp te vervangen.

LED-verlichting

Direct of indirect licht?

De meeste bureaulampen geven direct licht op je eigen thuiswerkplek. Hierdoor heb je een hogere lichtopbrengst en hoef je geen rekening te houden met anderen bij het instellen van de verlichting. Hoe meer instelmogelijkheden je nieuwe bureaulamp heeft hoe beter je aan jouw individuele wensen kan voldoen voor jouw thuiswerkzaamheden. Staande lampen, ook wel vloerlampen genoemd, geven meestal zowel direct als indirect licht en zorgen er voor dat een groter deel van je thuiskantoor dan alleen de werkplek wordt verlicht, dit geeft meer rust aan je ogen omdat het verschil tussen licht en donker minder hard is.

Klik hier voor assortiment staande lampen

Direct of indirect licht?

Daglicht

LED-verlichting is verkrijgbaar in warm-wit tot daglicht-wit. Bij bureaulampen met Colour Vario is de kleur van het licht instelbaar naar je persoonlijke voorkeur of de aard van je werkzaamheden of het moment van de dag. Deze bureauverlichting is wel iets duurder, maar door de maximale instelbaarheid vergroten zij ook je werkplezier en je welzijn.

Klik hier voor ons assortiment bureaulampen met variabele lichtkleur instelling

Smaken verschillen

Je nieuwe bureaulamp selecteer je vooral op functionaliteit. Een voet of een tafelklem, een dubbele arm voor als je bureau wat groter is. Als de lichtinval in je thuiskantoor veel varieert dan is een dimmer ideaal. Soms kan het ook handig zijn om een USB-lader in je lamp te hebben. Natuurlijk wil het oog ook wat, daarom hebben we ook zoveel verschillende modellen bureaulampen in onze webshop.

Klik hier voor ons assortiment bureaulampen

Smaken verschillen