Allesvoorjekantoor.nlOnze top 10 facilitaire kantoorartikelen

Naast ‘standaard’ kantoorartikelen, kan je ook voor een uitgebreid facilitair assortiment terecht bij More-Office allesvoorjekantoor.nl.  Er zijn veel facilitaire kantoorartikelen die je kunt gebruiken op kantoor, deze zijn ingedeeld in verschillende categorieën. Hieronder vind je een overzicht van onze top 10:

1. Keuken- en kantine-artikelen

Denk bij keuken- en kantine-artikelen aan alle producten die je nodig hebt om je bedrijfskeuken of bedrijfskantine in te richten, bijvoorbeeld: koffieautomaten, dranken, servies en soep.

2. As-, papier- en afvalbakken

Onder facilitaire kantoorartikelen rekenen we ook asbakken, papierbakken en afvalbakken; voor een schone werkomgeving.

3. Schoonmaakartikelen

Ook schoonmaakartikelen ontbreken niet in ons assortiment facilitaire producten: mopsystemen, stofzuigers, schoonmaakmiddelen en zelfs wasmiddelen zijn verkrijgbaar bij More-Office.

4. Batterijen

Onder facilitaire kantoorartikelen worden onder andere batterijen gerekend. Zorg voor een goede voorraad batterijen voor de apparaten die je ondersteunen in jouw werkzaamheden.

5. Electra

Tafelcontactdozen en verlengkabels zijn handig om in elk pand aanwezig te hebben. Ook voor facilitaire artikelen, zoals producten gerelateerd aan elektra, kun je naar More-Office gaan.

6. Wegbewijzering

Met wegbewijzering weten alle gebruikers van het gebouw snel waar de toiletten zijn, welke ruimtes vrij zijn voor gebruik en welke ruimte er achter welke deur schuil gaat.

7. Vitrines

Vitrines en infokasten kunnen een welkome aanvulling zijn op de inrichting van het gebouw. Ook deze producten vallen in de categorie facilitaire kantoorartikelen.

8. EHBO-artikelen

Uiteraard kun je ook niet zonder EHBO-artikelen. Geschikt voor gebruik door personeel met een EHBO- of BHV-diploma. Ook dit valt onder facilitaire kantoorartikelen.

9. Ventilatoren

Ideaal wanneer de zomerse temperaturen oplopen en je de warmte niet uit je gebouw kunt krijgen: ventilatoren of airco’s.

10. Klokken

Laat je personeel en bezoekers bij de tijd blijven met een selectie klokken. Naast wandklokken kan je ook voor een tijdregistratiesysteem voor in- en uitklokken terecht bij een kantoorvakhandel bij jou in de buurt.