More-Office allesvoorjekantoor.nl

More-Office heeft een cadeau voor elke huwelijk van personeelslid

More-Office heeft een cadeau voor elke huwelijk van personeelslid

Allesvoorjekantoor.nl is de website van More-Office in Alphen aan den Rijn. Wij leveren ieder denkbaar cadeau voor elke huwelijk van personeelslid. Van cadeaubox tot cadeau en van kerstpakket tot luxe dranken. Kortom wij leveren alles, voor elk geschenkmoment. Dit doen wij al sinds onze oprichting in 2000. Wij hebben onze winkel/showroom in Alphen aan den Rijn, maar wij leveren in heel Nederland.

Wij staan bekend om het geven van een deskundig advies over wat te geven aan een huwelijk van personeelslid. Zoek je cadeau's voor je huwelijk van personeelslid? Dan ben je bij More-Office aan het juiste adres. Wij bieden je een groot assortiment waarderingsgeschenken, kerst- en themapakketten, wijngeschenken of chocolade -verwennerijen voor elke huwelijk van personeelslid. Voor iedere budget hebben we een aanbod cadeau's.

Wil je met het EK-voetbal, Valentijnsdag, Pasen, Sinterklaas of op een ander moment in het jaar iets schenken aan je huwelijk van personeelslid? Voor elk moment of doelgroep hebben we een cadeau of kan je maatwerk geschenkboxen samenstellen. Wil je de geschenkboxen naar het huisadres van je huwelijk van personeelslid sturen? Kies dan bijvoorbeeld voor een brievenbus pakket, dan hoeven ze niet thuis te zijn om het te ontvangen en je bespaard op de verzendkosten.

Wil je geen standaard cadeau, maar bijvoorbeeld iets bijzonders of zelf een pakket samenstellen voor je huwelijk van personeelslid? Dan maken wij graag een maatwerk voorstel. Laat ons je wensen weten en we gaan aan de slag. Een custom made oplossing is al mogelijk vanaf ca. 50 stuks. Wil je eerst inspiratie opdoen in de showroom van onze leverancier van cadeau's? Bel of mail dan even en we maken een afspraak. Je kunt daar kiezen uit honderden producten die je als cadeau kan geven of in je pakketten kan stoppen. Wacht niet te lang als je maatwerk wilt, hoe eerder hoe beter, maar zeker een maand voor het geschenkmoment, je pakketten zijn dan zeker op tijd klaar.

Wil je online cadeau's kopen? Kijk dan op onze speciale geschenken website. Een groot deel van ons assortiment vind je hier of in onze promotionele artikelen webshop. Klik voor een eerste impressie van ons assortiment, je vind daar ook leuke cadeau's. Wij werken met heel veel specialistische leveranciers en leveren veel meer dan wat in onze webshop wordt aangeboden. Zoek je iets specifieks? Neem dan contact met ons op.

 

Voordelen voor bedrijven van kopen van cadeau bij More-Office

More-Office levert alles. Wij zorgen er voor dat het op rolletjes loopt. Uiteraard leveren wij behalve cadeau's, ook promotionele artikelen, maar ontzorgen we je ook doordat je bij ons een zeer uitgebreid assortiment kantoorbenodigdheden en facilitaire artikelen kunt bestellen.

More-Office levert je cadeau indien gewenst overal in Europa. Ook het versturen naar huisadressen kan je aan ons overlaten. Dit bespaart veel tijd en gedoe. Voor het leveren aan huisadressen hebben we ook speciale brievenbus -geschenkboxen, deze versturen we voordelig en snel naar elk gewenst adres. Uiteraard kan je ook de verzending van je zakelijke post en je drukwerk aan ons over laten. Alles voor je kantoor op 1 adres.

Elke huwelijk van personeelslid vindt het fijn om een cadeau te krijgen. Evenementen of feestdagen zijn hét moment om huwelijk van personeelslid te complimenteren en te waarderen voor inzet of omzet in de afgelopen periode. Verras je huwelijk van personeelslid op het juiste moment met een prachtig cadeau.