Allesvoorjekantoor.nlZoek je chocoladecadeau in de buurt van Benthuizen?

Zoek je chocoladecadeau in de buurt van Benthuizen?

Allesvoorjekantoor.nl is de website van More-Office in Alphen aan den Rijn. Wij leveren ieder denkbaar chocoladecadeau voor elk budget. Van cadeaubox tot chocoladecadeau, van compleet pakket tot alleen (luxe) dranken. Kortom wij leveren alles voor elk geschenkmoment. Dit doen wij al sinds onze oprichting in 2000. Wij hebben onze winkel/showroom in Alphen aan den Rijn, maar wij leveren in heel Nederland.

Wij staan bekend om het geven van een deskundig advies over wat te geven aan een medewerker en/of relatie. Zoek je chocoladecadeaux om te geven namens je bedrijf in Benthuizen? Dan ben je bij More-Office aan het juiste adres. Wij bieden je een groot assortiment chocoladecadeaux, waarderingsgeschenken, kerst- en themapakketten, wijngeschenken of chocolade -verwennerijen voor iedereen in Benthuizen of waar dan ook. Voor iedere budget hebben we een aanbod chocoladecadeaux.

Wil je met het EK-voetbal, Valentijnsdag, Pasen, Sinterklaas of op een ander moment in het jaar iets schenken? Zoals bijvoorbeeld een chocoladecadeau? Voor elke doelgroep hebben we chocoladecadeaux of kan je maatwerk geschenkboxen (laten) samenstellen. Wil je de geschenkboxen naar het huisadres van je medewerkers en/of relaties sturen? Kies dan bijvoorbeeld voor een brievenbus pakket, dan hoeven ze niet thuis te zijn om het te ontvangen en je bespaard op de verzendkosten.

Wil je geen standaard chocoladecadeau, maar bijvoorbeeld iets bijzonders of zelf een pakket samenstellen]? Dan maken wij graag een maatwerk voorstel. Laat ons je wensen weten en we gaan aan de slag. Een custom made oplossing is al mogelijk vanaf ca. 50 stuks. Wil je eerst inspiratie opdoen in de showroom van onze leverancier van chocoladecadeaux? Bel of mail dan even en we maken een afspraak. Je kunt daar kiezen uit honderden producten die je als chocoladecadeau kan geven of in je pakketten kan stoppen. Wacht niet te lang als je maatwerk wilt, hoe eerder hoe beter, maar ten minste een maand voor het geschenkmoment, je pakketten zijn dan op tijd klaar.

Wil je online chocoladecadeaux kopen? Kijk dan op onze speciale geschenken website. Een groot deel van ons assortiment vind je hier of in onze promotionele artikelen webshop. Klik voor een eerste impressie van ons assortiment, je vind daar ook leuke chocoladecadeaux. Wij werken met heel veel specialistische leveranciers en leveren veel meer dan wat in onze webshop wordt aangeboden. Zoek je iets specifieks? Neem dan contact met ons op.

Voordelen voor bedrijven in Benthuizen van kopen van chocoladecadeau bij More-Office

More-Office levert alles. Wij zorgen er voor dat het op rolletjes loopt. Uiteraard leveren wij behalve chocoladecadeaux, ook promotionele artikelen, maar ontzorgen we je ook doordat je bij ons ook een zeer uitgebreid assortiment kantoorbenodigdheden en facilitaire artikelen kunt bestellen.

More-Office levert je chocoladecadeaux indien gewenst overal in Europa. Ook het versturen naar huisadressen kan je aan ons overlaten. Dit bespaart veel tijd en gedoe. Voor het leveren aan huisadressen hebben we ook speciale brievenbus -geschenkboxen, deze versturen we voordelig en snel naar elk gewenst adres. Uiteraard kan je ook de verzending van je zakelijke post en je drukwerk aan ons over laten. Alles voor je kantoor op 1 adres.

Elke medewerker of relatie vindt het fijn om een chocoladecadeau te krijgen. Evenementen of feestdagen zijn hét moment om ze te complimenteren en te waarderen voor inzet of omzet in de afgelopen periode. Verras op het juiste moment met een prachtig chocoladecadeau.