More-Office allesvoorjekantoor.nl

More-Office heeft een blijk van waardering voor elke jarige stagaire

More-Office heeft een blijk van waardering voor elke jarige stagaire

Allesvoorjekantoor.nl is de website van More-Office in Alphen aan den Rijn. Wij leveren ieder denkbaar blijk van waardering voor elke jarige stagaire. Van cadeaubox tot blijk van waardering en van kerstpakket tot luxe dranken. Kortom wij leveren alles, voor elk geschenkmoment. Dit doen wij al sinds onze oprichting in 2000. Wij hebben onze winkel/showroom in Alphen aan den Rijn, maar wij leveren in heel Nederland.

Wij staan bekend om het geven van een deskundig advies over wat te geven aan een jarige stagaire. Zoek je blijken van waardering voor je jarige stagaire? Dan ben je bij More-Office aan het juiste adres. Wij bieden je een groot assortiment waarderingsgeschenken, kerst- en themapakketten, wijngeschenken of chocolade -verwennerijen voor elke jarige stagaire. Voor iedere budget hebben we een aanbod blijken van waardering.

Wil je met het EK-voetbal, Valentijnsdag, Pasen, Sinterklaas of op een ander moment in het jaar iets schenken aan je jarige stagaire? Voor elk moment of doelgroep hebben we een blijk van waardering of kan je maatwerk geschenkboxen samenstellen. Wil je de geschenkboxen naar het huisadres van je jarige stagaire sturen? Kies dan bijvoorbeeld voor een brievenbus pakket, dan hoeven ze niet thuis te zijn om het te ontvangen en je bespaard op de verzendkosten.

Wil je geen standaard blijk van waardering, maar bijvoorbeeld iets bijzonders of zelf een pakket samenstellen voor je jarige stagaire? Dan maken wij graag een maatwerk voorstel. Laat ons je wensen weten en we gaan aan de slag. Een custom made oplossing is al mogelijk vanaf ca. 50 stuks. Wil je eerst inspiratie opdoen in de showroom van onze leverancier van blijken van waardering? Bel of mail dan even en we maken een afspraak. Je kunt daar kiezen uit honderden producten die je als blijk van waardering kan geven of in je pakketten kan stoppen. Wacht niet te lang als je maatwerk wilt, hoe eerder hoe beter, maar zeker een maand voor het geschenkmoment, je pakketten zijn dan zeker op tijd klaar.

Wil je online blijken van waardering kopen? Kijk dan op onze speciale geschenken website. Een groot deel van ons assortiment vind je hier of in onze promotionele artikelen webshop. Klik voor een eerste impressie van ons assortiment, je vind daar ook leuke blijken van waardering. Wij werken met heel veel specialistische leveranciers en leveren veel meer dan wat in onze webshop wordt aangeboden. Zoek je iets specifieks? Neem dan contact met ons op.

 

Voordelen voor bedrijven van kopen van blijk van waardering bij More-Office

More-Office levert alles. Wij zorgen er voor dat het op rolletjes loopt. Uiteraard leveren wij behalve blijken van waardering, ook promotionele artikelen, maar ontzorgen we je ook doordat je bij ons een zeer uitgebreid assortiment kantoorbenodigdheden en facilitaire artikelen kunt bestellen.

More-Office levert je blijk van waardering indien gewenst overal in Europa. Ook het versturen naar huisadressen kan je aan ons overlaten. Dit bespaart veel tijd en gedoe. Voor het leveren aan huisadressen hebben we ook speciale brievenbus -geschenkboxen, deze versturen we voordelig en snel naar elk gewenst adres. Uiteraard kan je ook de verzending van je zakelijke post en je drukwerk aan ons over laten. Alles voor je kantoor op 1 adres.

Elke jarige stagaire vindt het fijn om een blijk van waardering te krijgen. Evenementen of feestdagen zijn hét moment om jarige stagaire te complimenteren en te waarderen voor inzet of omzet in de afgelopen periode. Verras je jarige stagaire op het juiste moment met een prachtig blijk van waardering.