More-Office allesvoorjekantoor.nl

kocht je facilitaire artikelen bij Berendsen in Doorwerth?

Nu de winkel van kantoorboekhandel Berendsen in Doorwerth gesloten is ben je wellicht op zoek naar een andere leverancier met dezelfde producten en service. More-Office is een kantoorvakhandel in Alphen aan den Rijn. Wij leveren alle benodigdheden voor op en rond de (thuis)werkplek. Van paperclips tot wandklok en van koffie tot printpapier. Kortom wij leveren alle facilitaire artikelen voor je (thuis)kantoor. Dit doen wij al sinds onze oprichting in 2000. Wij hebben onze winkel/showroom in Alphen aan den Rijn, maar wij leveren in heel Nederland, dus ook in Doorwerth.

Net als kantoorvakhandel Berendsen staan wij bekend om het geven van een deskundig advies over keukenartikelen voor je kantoor en voor thuis. Zoek je facilitaire artikelen? Dan ben je bij More-Office aan het juiste adres. Bezoek onze winkel/showroom in Alphen aan den Rijn, of als dit te weg ver is, neem dan contact op met een van onze experts voor een telefonisch advies of stuur een e-mail! Wil je de door jou gewenste keukenartikelen direct bestellen? Ga dan naar onze webshop. Ook voor het online kopen van facilitaire artikelen is More-Office de beste keus. Wij zorgen er voor dat je je facilitaire artikelen snel geleverd krijgt in Doorwerth

Voordelen voor bedrijven in Doorwerth van kopen van keukenartikelen bij More-Office
More-Office levert alles voor je kantoor. Wij zorgen er voor dat alles op rolletjes loopt. Uiteraard leveren wij behalve keukenartikelen, ook complete (thuis)werkplekken. maar daarnaast ontzorgen we je doordat je bij ons een zeer uitgebreid assortiment kantoorbenodigdheden en facilitaire artikelen kunt bestellen. Ook kan je de verzending van je post en je drukwerk aan ons over laten. Alles voor je kantoor op 1 adres.

Advies over facilitaire artikelen
Allesvoorjekantoor.nl heeft een uitgebreid assortiment om aan alle wensen te kunnen voldoen. Wij denken graag met je mee. Ons assortiment bestaat uit kantoorbenodigdheden, kantoormeubelen, kantoormachines, Computer toebehoren, Printsupplies, papierwaren, relatiegeschenken en kerstpakketten.
Een groot deel van ons assortiment vind je in onze webshop. Kijk hier voor een eerste impressie van ons assortiment, je vind daar natuurlijk ook keukenartikelen. Wij werken met heel veel specialistische leveranciers en leveren veel meer dan wat in onze webshop wordt aangeboden. Zoek je dus iets specifieks? Neem dan contact met ons op.

Koop je facilitaire artikelen bij More-Office allesvoorjekantoor.nl  Bestel je keukenartikelen online!