More-Office allesvoorjekantoor.nl

kocht je bureaustoelen bij Ton Schimmelpennink in Weteringschans?

Nu de winkel van kantoorboekhandel Ton Schimmelpennink in Weteringschans gesloten is ben je wellicht op zoek naar een andere leverancier met dezelfde producten en service. More-Office is een kantoorvakhandel in Alphen aan den Rijn. Wij leveren alle benodigdheden voor op en rond de (thuis)werkplek. Van paperclips tot wandklok en van koffie tot printpapier. Kortom wij leveren alle bureaustoelen voor je (thuis)kantoor. Dit doen wij al sinds onze oprichting in 2000. Wij hebben onze winkel/showroom in Alphen aan den Rijn, maar wij leveren in heel Nederland, dus ook in Weteringschans.

Net als kantoorvakhandel Ton Schimmelpennink staan wij bekend om het geven van een deskundig advies over kantoormeubelen voor je kantoor en voor thuis. Zoek je bureaustoelen? Dan ben je bij More-Office aan het juiste adres. Bezoek onze winkel/showroom in Alphen aan den Rijn, of als dit te weg ver is, neem dan contact op met een van onze experts voor een telefonisch advies of stuur een e-mail! Wil je de door jou gewenste kantoormeubelen direct bestellen? Ga dan naar onze webshop. Ook voor het online kopen van bureaustoelen is More-Office de beste keus. Wij zorgen er voor dat je je bureaustoelen snel geleverd krijgt in Weteringschans

Voordelen voor bedrijven in Weteringschans van kopen van kantoormeubelen bij More-Office
More-Office levert alles voor je kantoor. Wij zorgen er voor dat alles op rolletjes loopt. Uiteraard leveren wij behalve kantoormeubelen, ook complete (thuis)werkplekken. maar daarnaast ontzorgen we je doordat je bij ons een zeer uitgebreid assortiment kantoorbenodigdheden en facilitaire artikelen kunt bestellen. Ook kan je de verzending van je post en je drukwerk aan ons over laten. Alles voor je kantoor op 1 adres.

Advies over bureaustoelen
Allesvoorjekantoor.nl heeft een uitgebreid assortiment om aan alle wensen te kunnen voldoen. Wij denken graag met je mee. Ons assortiment bestaat uit kantoorbenodigdheden, kantoormeubelen, kantoormachines, Computer toebehoren, Printsupplies, papierwaren, relatiegeschenken en kerstpakketten.
Een groot deel van ons assortiment vind je in onze webshop. Kijk hier voor een eerste impressie van ons assortiment, je vind daar natuurlijk ook kantoormeubelen. Wij werken met heel veel specialistische leveranciers en leveren veel meer dan wat in onze webshop wordt aangeboden. Zoek je dus iets specifieks? Neem dan contact met ons op.

Koop je bureaustoelen bij More-Office allesvoorjekantoor.nl  Bestel je kantoormeubelen online!