www.allesvoorjekantoor.nl
Home    /    Algemene voorwaarden    /    Disclaimer    /    Privacy Policy    /    Sitemap
Bel direct: 0172-494549
Partner van Quantore

 

MULTI-OFFICE Alphen aan den Rijn is officieel dealer van De Raat Brandkasten, Brandwerende Eurosafes, Brandwerende Ladekasten, Brandwerende Datasafes, Brandwerende safes, Eurosafes, Kluisdeuren, Privékluizen, Privekluis, Computersafes, computerkluizen, laptopsafes, labtopkluizen. Kluis, Kassakluizen, Kassakluis, afstortkluizen, afstortkluis, muurkluis Inbouw muurkluizen, Vloerkluizen, vloerkluis, Hotelsafes, hotelkluis, hotelkluizen, minibars, Sleutelberging , sleutelkast, sleutelkluis, sleutelkluizen, Sleutel Management Systemen, Wapenberging, wapenkast, wapenkluis, Veiligheidsspiegels, Cash Management Systemen, afroomkluis, afroomkluizen.

Archiefkasten. Al uw kostbare bedrijfsgegevens verdienen het op te worden opgeborgen in een archiefkast van De Raat. MULTI-OFFICE Alphen aan den Rijn heeft archiefkasten in diverse soorten en maten. Ongenode gasten zullen de nodige problemen ondervinden om binnen te komen en zij bieden vaak een eerste bescherming tegen brand. Sommige archiefkasten zijn zelfs 1 of 2 uur getest tegen brand

Brandwerende ladekasten. MULTI-OFFICE Alphen aan den Rijn is dealer van FireKing ladekasten. Deze brandwerende ladekasten zijn getest door het Amerikaanse Underwriters Laboratories (UL) of het Zweedse SP testinsituut. Naast een hittetest van 1 of 2 uur bij een temperatuur van 1000 °C hebben de modellen Lateral, Compact, Internationaal en Professional zelfs een explosietest èn een valtest van circa 9 meter hoogte glansrijk doorstaan. Elke gesloten lade is een afzonderlijke brandwerende ruimte, zelfs wanneer een andere lade open blijft staan! Alleen al door het simpele dichtduwen van de lade wordt de inhoud tegen brand beschermd. De ladekasten zijn gevuld met een homogene isolate: gips, welke doorregen is met staaldraad. De lades zijn soepel te openen door ladegeleiders op kogellagers. Zij zijn voor 90 % uittrekbaar en zijn in staat tot aan 100 kg aan documenten te bergen. FireKing ladekasten zijn standaard voorzien van een verstelbaar hangmappenrek voor A4 folio. Wilt u ook uw data-dragers opbergen in een ladekast? Voor alle modellen is er optioneel een Data-inzetbox verkrijgbaar, welke 1 uur brandwerend is voor data. 

 Brandwerende datasafes. Datasafes beschermen uw datadragers zoals CD-roms of back-up tapes tegen brand. Data kan al bij een blootstelling aan een temperatuur van ongeveer  53° Celcius beschadigen! Verder bieden datasafes speciale bescherming tegen een hogere luchtvochtigheid in de kast van 85 %, welke eveneens funest zijn voor informatiedragers.

Eurosafes zijn inbraakwerende kluizen welke getest zijn volgens de Europese norm EN 1143-1. Deze kluizen beschermen tegen aanvallen van buitenaf. De mate van weerstand wordt bepaald door verschillende factoren, zoals metaaldikte, soort en aantal sloten, andere vertragende factoren welke in de wanden zijn aangemaakt. Bij het testen van inbraakwerende kasten worden één of meerdere openingen in het product gemaakt door testers die beschikken over alle relevante kennis en vaardigheid. De verkregen resultaten worden omgezet in een weerstandswaarde, waarbij rekening is gehouden met de factor tijd en het gebruikte gereedschap. De weerstand van een inbraakwerende kast tegen een doorbraakpoging wordt uitgedrukt in weerstandeenheden (resistance units- RU). Hoe hoger het aantal RU, des te hoger is de weerstand en daardoor de bescherming die de inbraakwerende kast biedt. Aan de hand van het gemeten RU, wordt de inbraakwerende kast ingedeeld en gecertificeerd in een zogenaamde weerstandsklasse, met een bijbehorende indicatie waardeberging.

Kassa- en afstortkluizen. Afstortkluizen worden ook wel kassakluizen, afroomkluizen of depositsafes genoemd. De kassakluis is geschikt als tijdelijke berging voor een bedrijf met meerdere kassa's. De kluis kan direct onder de toonbank geplaatst worden. Een afstortkluis, kassakluis of afroomkluis is een eenvoudige, veilige en tijdelijke berging voor papiergeld en cheques. De boxen dienen regelmatig geleegd te worden, in een in een afgesloten ruimte geplaatste kluis. Een afstortkluis is effectief indien de kluis een tijdvertragend slot heeft, of indien de sleutel niet aanwezig is in het pand en de aanwezigheid van de kluis (geringe hoeveelheid kasgeld) voldoende duidelijk kenbaar wordt gemaakt. 

Brandwerende Eurosafes zijn geteste kluizen die hun inhoud beschermen tegen zowel brand als inbraak. Brandwerende Eurosafes beschermen tegen brandschade gedurende een bepaalde tijd bij een bepaalde temperatuur. De standaard Brandwerende Eurosafe is bestemd voor papierberging. Papier is ontvlambaar bij ± 178°C.

De tijd waaraan de kast extern aan een temperatuur kan worden blootgesteld is vaak verschillend per geval. De meest voorkomende testen voor brandwerendheid zijn ½, 1 en 2 uur. (1 en 2 uur bij ca. 1090°C).

Brandwerende Eurosafes bieden tevens bescherming tegen inbraak en zijn getest volgens de Europese norm EN 1143-1. Deze kluizen beschermen tegen aanvallen van buitenaf. De mate van weerstand wordt bepaald door verschillende factoren, zoals metaaldikte, soort en aantal sloten, andere vertragende factoren welke in de wanden zijn aangemaakt

Let op: ga altijd bij uw eigen verzekeringsmaatschappij na of zij akkoord gaat met de indicatie waarde die bij de betreffende Brandwerende Eurosafe word opgegeven. Diverse omgevingsfactoren kunnen de waarde die verzekerd wordt verlagen, maar ook verhogen! Brandwerende Eurosafes tot 1000 kg dienen verankerd te worden. Boven de 1000 kg in principe niet, tenzij de desbetreffende verzekeringsmaatschappij dit vereist.