www.allesvoorjekantoor.nl
Home    /    Algemene voorwaarden    /    Disclaimer    /    Privacy Policy    /    Sitemap
Bel direct: 0172-494549
Partner van Quantore

 

Bimos Neon, de nieuwe generatie werkstoel
1+1: het Neon systeem. De werkstoel
Neon bestaat uit twee elementen: het stoel element met basis en het mechanisme en het bekledingselement. Beide elementen van deze werkstoel kunnen onafhankelijk worden geconfigureerd en zijn vrij te combineren. Dit biedt vele voordelen: - duurzaamheid, wanneer de bekleding vervangen dient te worden, hoef je niet de hele stoel te vervangen - flexibiliteit, wanneer de stoel in een andere werkomgeving wordt geplaatst, hoef je alleen het bekledingstype te vervangen - economisch voordeel, eenmalige investering in een stoel, daarna alleen bekleding vervangen wanneer nodig. - individualiteit, bekleding bepaalt gebruik: het bekledingstype vervangen betekent andere gebruiksmogelijkheden. - snelheid van levertijden, het modulaire systeem zorgt voor korte productietijden door de voorraad van de diverse onderdelen. - verwisselbare bekleding, verschillende werknemers op dezelfde werkplaats (denk aan ploegendiensten) kunnen hun eigen bekledingselement gebruiken. MULTI-OFFICE Alphen aan den Rijn is officieel dealer van Score en Bimos werkstoelen. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

 

 

Bimos industriestoel Se7en Industry Het actiemodel werkstoel van bimos: de ergonomische eigenschappen van een bureaudraaistoel en de robuustheid van een industriestoel zijn verenigd. 10 jaar garantie, Hoog zitcomfort en makkelijk instelbaar, 98% recyclebaar, Ook verkrijgbaar als kassa-stoel,  Superieure kwaliteit, Eenvoudig te reinigen, Geschikt voor alle werkomgevingen. MULTI-OFFICE Alphen aan den Rijn levert de Bimos industriestoel gemonteerd en uit voorraad !

 

Een werkplekstoel kan alleen goed zijn als hij zich perfect aan de werkomgeving aanpast. Elke taak gaat gepaard

 

met speciale eisen. Zo past een goede bureaustoel bij de werkomstandigheden op kantoor. Een stoel binnen een productieomgeving moet echter aan heel andere eisen voldoen. De werkplekstoelen van bimos zijn wat dat betreft grensverleggend. Ze combineren maximale bewegingsvrijheid met optimale ergonomie en een goed aanpassingsvermogen met de hoogst mogelijke stevigheid. MULTI-OFFICE Alphen aan den Rijn biedt zitoplossingen die perfect zijn doordacht; van de anatomische vormgeving van zitting en rugleuning, de gemakkelijk vervangbare kussens tot aan de materialen die bestand zijn tegen de zwaarste belastingen. Hierbij voldoen ze aan alle vereiste normen en worden ze ontwikkeld in nauwe samenwerking met ARBO-artsen en andere specialisten uit de praktijk. Veel van onze klanten in de industrie vertrouwen op de werkstoel Sintec van Bimos, want Sintec geeft de gebruiker een zo groot mogelijke flexibiliteit en is volkomen gebruiksvriendelijk. De uitstekende ergonomische en individuele functies, zoals de grote keuze aan technieken maken Sintec voor elke werkplek de ideale stoel. Sintec biedt de hoogste flexibiliteit aan verwisselbare kussens. Dit maakt Sintec tot een bestseller. Om een maximum aan ergonomie en functionaliteit te bereiken, werd Sintec in samenwerking met het Fraunhofer Institut (IAO) ontwikkeld. Het resultaat inspireerde de vakmensen zo, dat Sintec werd onderscheiden met de innovatieprijs van de Duitse deelstaat Baden-Württemberg. 

 

De Bimos werkstoel Premitec is één van de meest comfortabele werkplekstoelen. Hij past zich dankzij de veelzijdigheid aan instelmogelijkheden aan de arbeidseisen van elke werkplek aan; voor continudiensten of specifieke productiewerkplekken. Premitec bevordert de ontlasting van het gehele lichaam en geeft de erknemer de bewegingsvrijheid die men voor een duurzaam gelijkblijvende prestatie nodig heeft. De Bimos werkstoel Solitec voelt zich kiplekker in elke werksituatie. Want hij verenigt innovatieve ergonomische aspecten met een robuuste constructie en kan op elk gebied binnen een productieafdeling ingezet worden. Al naar gelang de eisen voor een werkplek is Solitec in speciale oppervlakken en bekledingen leverbaar. De geïntegreerde zitneigverstelling garandeert hoge ergonomische aspecten ook bij een naar voren gerichte werkhouding. 

 

De Bimos werkstoel Isitec is te goed. Of het nu fijn slijpsel, oliën of spaanders zijn, Isitec laat zien wat een goede industriestoel allemaal aan kan. Het resistente SoftTouch Pur heeft een bijzonder zacht en aangenaam ziitcomfort. Daarnaast is Isitec eenvoudig te reinigen en te desinfecteren Met Bimos werkstoel Unitec biedt MULTI-OFFICE alphewn aan den Rijn u een gunstig instapmodel aan voor goed zitten in een productieomgeving. De standaard permanentcontact rugleuning ondersteunt in elke zitpositie. Het royale zitvlak en de rugleuning geven extra houvast. Door de keuze uit verschillende bekledingsvarianten past Unitec optisch gezien in bijna elke werkomgeving. Daardoor is Unitec een eenvoudige stoel voor bijna alle toepassingen. 

 

De Bimos resistente krukjes bieden door hun extra grote zitvlak van Ø 40 cm een ideaal houvast voor gebruik in de industrie en bij ambachtelijk werk. Het stabiele stalen voetkruis en de rondom lopende stootrand garanderen een lange levensduur. Het Bimos Ergo krukje is overtuigend door de ergonomische zadelvorm. Hierdoor blijft het bekken automatisch rechtop en wordt de wervelkolom in haar natuurlijke S-vorm gebracht. Dus ook zadelkrukken, zithulpen, stahulpen en knielhulpmiddelen kunt u bij  MULTI-OFFICE Alphen aan den Rijn vinden.

 

Bimos werkstoelen:

 

Neon werkstoel

Fin stahulp

Se7en industriestoel

Se7en kassastoel

Productiestoel

ESD werkstoel

Electronica werkstoel

Labster werkstoel

Laboratoriumstoel

ESD laboratoriumstoel

GMP laboratoriumstoel

Cleanroom werkstoel

Maatwerk werkstoel

All-in-one werkstoel

Flex werkkruk

Krukjes

Voetensteunen

 

Bimos werkstoelen zijn

er in veel varianten o.a.

met:

 

Synchroonmechaniek

Gewichtsregeling

Zitneigverstelling

Zithoogte verstelling

Zitdiepte verstelling

Verstelbare rugleuning

Lendesteun

Verstelbare armleggers

Kruisvoet

Voetenring

Glijders

Zachte wielen

Tapijt wielen

 

 

 

Bureaustoelen Alphen aan den Rijn
Prosedia bureaustoelen Alphen aan den Rijn
Interstuhl bureaustoelen Alphen aan den Rijn